Septum Retainer

  • Length
    6,5 mm
-+
Quantity & price per piece
3,95

Description

This septum retainer is made of titanium and polished to a high sheen for maximum wearing comfort. Available in 1,2mm and 1,6mm.
Productcode: 
26008
Colour: 
Silver
Material: 
Titanium

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

3.375
Average: 3.4 (4 votes)

Rating

4 reviews

6,8
4
Fijne piercing! Goede maat en kwaliteit. Alleen uitkijken met neus snuiten en wilde activiteiten dan kan de piercing los komen en er eventueel uitvallen. Maar met een beetje oplettendheid moet het prima lukken. Naar binnen geklapt bijna niet te voelen. Draag hem nu al 3 maanden, precies wat ik nodig had!
3.5
Fijn!! Hij zit heel comfortabel en als je hem naar binnen draait is het net of je helemaal geen piercing in hebt. Wel schuift hij snel los omdat er geen balletjes aan zitten.
1
Valt helaas heel klein uit. Gebruik hem nu maar als oorbel.
5
Deze. Is. Zo. Comfortabel! Super makkelijk in te krijgen en ziet er netjes uit. Ik draag 'm niet opgeklapt maar als een zichtbare piercing, en het ziet er erg gewoon erg goed uit. Het was eigenlijk de bedoeling deze in m'n portemonnee te stoppen voor als ik bijvoorbeeld een piercing zou verliezen tijdens hardlopen - wat niet de eerste keer zou zijn. Maar ik heb zomaar het gevoel dat ik deze vrij veel zal dragen omdat hij echt heel lekker zit.

Selfies

I have an account

You must login to be able to upload product images.