Jewelled Click Ring With Swarovski Gems

AOP

  • Size
    1,2 mm
-+
Quantity & price per piece
From 19,95

Description

If you want nothing but quality for your piercings, look no further! These gorgeous click rings are made of glossy surgical steel and will look amazing in your any piercing. Each click ring is set with sparkling Swarovski crystals. The crystals are firmly set in a very graceful setting that adds an elegant touch to the jewelry. These click rings are very easy to insert and perfect for all kinds of piercings!
  • Available in different colors and diameters
  • Beautiful, high quality click rings
  • Made of surgical steel with super glossy finish
  • Set with genuine Swarovski gems
Brand: 
AOP
Productcode: 
28604
Colour: 
Mint Green
Material: 
Surgical Steel

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

3.666665
Average: 3.7 (3 votes)

Rating

3 reviews

7,3
4.5
Prachtig ringetje voor in mijn rook. De kleur is ook heel mooi en zelfs nog een beetje feller in het echt! Was even klooien om erin te krijgen, maar als je het eenmaal door hebt, dan gaat het heel makkelijk.
3.5
Erg mooi sieraad, zit stevig en de steentjes hebben een fellere kleur dan op de foto. Krijg er veel complimenten over, maar slaapt niet comfortabel.
3
Het is een heel mooi ringetje voor in mijn front helix. Makkelijk in te brengen en te sluiten. Helaas na 2 weken ging het ontsteken. Ik denk omdat het ringetje met de steentjes door het gaatje heen draait, wat eigenlijk net niet past.

Selfies

I have an account

You must login to be able to upload product images.