Daith Clicker - Ornamental Lotus

AOP

Septum & Daith Click Ring - Ornamental Lotus
  • Size
    1,2 mm
  • Diameter
    6 mm
-+
Quantity & price per piece
12,95
In stock!Orders correctly completed prior to 17:00 (CEST) on businessdays will be shipped that very same day!

Description

It all clicks with these amazing piercing click rings! Easy to use clik ring made of surgical steel with lovely decoration at the bottom of each ring. Comfortable and very easy to use. The segment of this click ring is hinged and can easily be opened and closed, which allows a smooth insertion into your piercings. The oval shape is perfect for all kinds of piercings, but especially for daith piercings.
  • Easy to use click ring with oval shape
  • Made of surgical steel
  • Perfect for daith piercings!
  • Available in different colors
Brand: 
AOP
Productcode: 
28732
Coating: 
P.V.D. Rose Gold
Colour: 
Rose gold
Material: 
Surgical Steel

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.5
Average: 4.5 (4 votes)

Rating

4 reviews

9,0
4
Een tijdje op moeten wachten want hij is vaak uitverkocht. Uiteindelijk heb ik hem nu. Ik hou van het rose gouden, simpele ontwerp. Het staat mooi en hij klikt goed dicht! Enige minpunt is dat hij wat groot is in mijn oor, maar ik heb dan ook kleine oren.
5
Super mooi! Hij zit lekker, geeft geen vervelende druk en is relatief makkelijk in te doen. Ik ben blij :)
4
Zit super mooi. Enige nadeel die ik ondervond, is dat hij wel iets wat moeilijk dichtklikt en om te openen heb ik iets moeten gebruiken om hem open te krijgen(mijn metalen puntkam bijdeze dus)Voor de rest super blij ermee! De ovale vorm komt zeer mooi uit als je hem gebruikt als daith.
5
Toen ik deze zag, was ik direct verliefd. Prachtige kleur en heel elegant. Ik moest helaas wachten, want hij was uitverkocht. Zodra hij er weer was, direct besteld voor in mijn daith. Ik moest wel mijn man vragen om de piercing erin te doen, maar toen hij zat was het dichtklikken geen probleem. Ik merk niet dat ik hem in heb, zo comfortabel. En het staat prachtig :)

Selfies

I have an account

You must login to be able to upload product images.