Princess Septum Ring

Tawapa

Princess Septum Ring
  • Size
    1 mm
  • Diameter
    7 mm
-+
Quantity & price per piece
-50%
115,00
57,50
In stock!Orders correctly completed prior to 17:00 (CEST) on businessdays will be shipped that very same day!

Description

The prettiest of the prettiest, specially for your septum piercing! These Princess septum rings are made of gold plated metal and feature elegant details on the lower part of the ring. These beautiful septum rings have a thickness of 1 mm and will look amazing in your pierced septum. The septum ring can be opened and closed with the help of the easy-to-use clicking mechanism. Handmade by Tawapa!
  • Made of gold plated metal
  • With elegant details on the lower part of the ring
  • Designed to be worn in septum piercings
Tawapa offers piercing jewelry of extremely high quality. Each piece is made with passion, dedication and attention to detail and only the best materials are used. Tawapa transforms piercing jewelry into small works of art which will make your piercings stand out in the crowd. All Over Piercings offers a large Tawapa collection with fast, Europe wide shipping.
Brand: 
Tawapa
Productcode: 
56614
Coating: 
Gold Plated
Colour: 
Gold
Material: 
Metal

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

2
Average: 2 (1 vote)

Rating

1 reviews

4,0
2
Ik was helemaal verliefd op deze piercing (maar dan de rose gouden variant). Mooie septum clickers zijn vaak te klein voor mij met 8mm. Deze past net en staat heel mooi, helemaal niet te groot of onhandig en volgens mij is hij gewoon 1,2mm dik want hij voelt niet dunner aan. Maar na een paar maanden, sloot hij niet meer goed en moest ik hem laten repareren. Ook vielen mij wat donkere vlekjes op, dus liet hem ook meteen schoonmaken. Maar toen ik hem ophaalde bij de edelsmid, sloot hij wel weer goed, maar binnen een week werd hij ontzettend pijnlijk om te dragen. Toen ik hem eruit haalde, viel me op dat het staafje geen goudlaagje meer had en dat er een soort van donkere aanslag op zat dat op roest lijkt. Na een week een andere piercing te hebben gedragen, was het pijnlijke gevoel weg. Ook de rest van de piercing was deels messing (goudkleurig) in plaats van rose goud. Gelukkig maakt dat bij deze gouden piercing niet uit aangezien het metaal eronder ook goudkleurig is, maar houdt er wel rekening mee dat bij regelmatig in en uitdoen, hij een keertje gemaakt zal moeten worden en dat het staafje eventueel opnieuw verguld moet worden om te voorkomen dat hij pijnlijk wordt. Als je heel veel verschillende piercings hebt en deze maar af en toe draagt, kun je er denk ik wel lang van blijven genieten. Maar mijn advies is: koop een massief gouden piercing of houd het bij chirurgisch staal of titanium, want dit soort vergulde septum piercings met 'metaal' als onderlaag hebben onderhoud nodig en zijn daarom vaak het geld niet waard. 5 sterren voor het uiterlijk 1 ster voor de prijs-kwaliteit-verhouding 1 ster voor de duurzaamheid

Selfies

I have an account

You must login to be able to upload product images.