Ball Closure Ring

AOP

Ball Closure Ring
  • Size
    1,2 mm
  • Ball Size
    3 mm
-+
Quantity & price per piece
-50%
3,95
1,98
  • Fast delivery
  • Big stock
  • 30 day return
  • Best quality

Description

The essential basics! These ball closure rings are made of titanium and a perfect solution for a vast range of piercings. The ring measures 1,2 mm in thickness and closes with the help of a clip-in ball with two dimples on each side, which is snugly clamped between the two ends of the ball closure ring.
Brand: 
AOP
Productcode: 
20038
Colour: 
Silver
Material: 
Titanium

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.272725
Average: 4.3 (11 votes)

Rating

11 reviews

8,5
3.5
Its ok, but got deformed very easily.
1
Vind dit product (6 mm) heel dubbel. Aan de ene kant echt onder de indruk omdat het materiaal echt van hoge kwaliteit is. Het is goed gepolijste titanium met perfect geronde eindjes. Aan de andere kant vind ik het een beetje een gevaarlijk product. Had deze besteld om in een net genezen piercing te stoppen, ben 25 min bezig geweest om het balletje erop te krijgen, besloot het uiteindelijk op te geven en trok perongeluk mijn oor open, dit was volledig mijn schuld. Heb daarna elke dag geoefend het balletje erop te krijgen terwijl mijn piercing opnieuw genas. Het is redelijk makkelijk om het balletje erop te krijgen als je deze in je handen oefent, maar zodra deze in de piercing zit heb je niet genoeg ruimte om het balletje er goed in te drukken. Heb deze keer een uur lang geprobeerd om het balletje erop te krijgen. Piercing weer helemaal gerriteerd en heb hem er weer uitgehaald (deze keer zonder mn oor open te trekken). Nu ben ik toch echt tot de conclusie gekomen dat deze niet veilig te installeren is op jezelf. Daarom 1 ster, geweldig product, maar ik zou hem toch echt bij een piercer halen/laten zetten. Met dit ringetje is schade echt onvermijdelijk, naar mijn mening.
5
Simpel maar leuk ringetje! Ik heb hem in twee verschillende maten gekocht (8 en 12 mm) beide voor mijn helix. Tijdens werk is hij ook heel handig en heb ik nergens last van! Classy (:
4.5
Heb hem in me eerste gaatje, zit heerlijk nergens last van.
5
Super ringetje, dat was natuurlijk te verwachten. Zit mooi in mijn helix en niet vervelend met slapen etc. Maar zoals altijd perfecte kwaliteit, levering en klantenservice.

Pages

Selfies

I have an account

You must login to be able to upload product images.