Multi Jewelled Ball

Multi jewelled ball
  • Size
    1,6 mm
  • Diameter
    8 mm
-+
Quantity & price per piece
-50%
9,95
4,98
Orders correctly completed prior to 17:00 (CEST) on businessdays will be shipped that very same day!In stock!
  • Fast delivery
  • Big stock
  • 30 day return
  • Best quality

Description

Make your piercings shiney! These stunning, threaded balls are set with multiple small crystals that form a cute Yin-Yang pattern. Coated with a layer of epoxy, to make sure those shiny crystals stay where they are and adding comfort for your benefit. Each ball is set with a surgical steel core, so you can screw and unscrew them as many times as you like. These gorgeous threaded balls will fit 1,6 mm piercing jewelry.

Note: while these balls are perfectly suited for tongue piercings, you may want to take care when wearing them and drinking beverages as red wine, grape juice and such. They will stain the epoxy coating. If necessary, swap the multi jewelled balls for plain steel ones to avoid discoloration.
Productcode: 
10131
Coating: 
Epoxy Coated
Colour: 
Jonquil
Material: 
Surgical Steel
Threading: 
Normal Threading

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

5
Average: 5 (5 votes)

Rating

5 reviews

10,0
5
Super mooie balletjes. Ik ben echt helemaal verliefd op deze juweeltjes! Ik heb ze meteen in verschillende soorten maten besteld. Het balletje blijft stevig vastgedraaid zitten (in tegenstelling tot veel andere opschroefballetjes van staal of kunststof), wat heel fijn is. Het kunstharslaagje voelt heel ‘zacht’ aan, dus zéér geschikt als tongpiercing (ben hier lang naar op zoek geweest). Lekker frisse, zomerse kleur. Ik heb hem zowel als navel- als tongpiercing.
5
Ik ben helemaal weg van dit balletje! Valt lekker op en is erg mooi in je mond! Helaas heb ik er op gebeten en is er een stukje afgebroken, kan bij elk balletje gebeuren! Enige nadeel: toen ik erop beet, beet ik blijkbaar zo hard dat het balletje een minuscuul klein stukje vast is komen te zitten op het staafje. Toen kreeg ik de piercing met geen mogelijkheid meer uit mijn tong! Het balletje is van het staafje afgekomen, alleen het schroefdraadje (wat in het balletje zit) zat aan mijn staafje. Gelukkig was ik op dat moment in een kart centrum en hebben ze in de werkplaats van de kart's mijn piercing doorgeknipt haha!
5
Ik heb deze besteld voor boven in mijn oorschelp, vind het echt een toppertje. Ik heb in datzelfde oor een traguspiercing en daar heb ik zo'n zelfde kleiner balletje op zitten. Ze glinsteren mooi in elk licht en zijn heel sjiek. Ben er heel erg blij mee!
5
Ik ben HELEMAAL weg van dit balletje!! Ik heb hem 6mm voor bovenop mijn tong en van iedereen krijg ik complimenten (zelfs van mijn moeder). Hij draagt net als alle andere balletjes en valt lekker op! Ik heb hem ook in het paars en bij mijn volgende bestelling zit er ZEKER een van deze bij in een ander kleurtje!
5
Niet alleen ideaal als tongpiercing maar ook als buikpiercing! Wordt niet warm als je bijvoorbeeld naar de sauna gaat, perfect!

Selfies

I have an account

You must login to be able to upload product images.