Ballsack! (10 stuks 1,6mm accessoires)

  • Size
    1,6 mm
-+
Quantity is per 10 pieces
2,95
In stock!Orders correctly completed prior to 17:00 (CEST) on businessdays will be shipped that very same day!

Description

Life is like a sack of balls.... full of surprises! These cute, little bags are filled with a random collection of threaded balls and other threaded accessories, in different sizes. Each bag has a varying content of about 10 pieces. Our Ballsacks are like little surprises: we can't tell you up front which content your bag will have, but we can guarantee that it's going to be a colorful content! All included accessories are made of acrylic and suitable for 1,6 mm threaded piercings.
Productcode: 
10902
Material: 
Acrylic
Threading: 
Normal Threading

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.413045
Average: 4.4 (46 votes)

Rating

46 reviews

8,8
5
Leuk zakje met van alles wat. Leuk om af te wisselen. Eentje echt te groot voor mij. Maar dat is het risico natuurlijk.
5
Leuke balletjes en spikes in vrolijke kleurtjes, ben er erg blij mee!!
5
Gevraagd om balletjes van 5mm i.v.m. het dragen op een tongpiercing. Echt super mooie balletjes gekregen. Heel blij mee dank jullie! En super snelle levering. Altijd heel tevreden!
5
Ik heb deze via The Membership punten gekocht. Via de bevestigingsmail had ik gevraagd om 5 paar balletjes, i.p.v. 10 verschillende, in de hoop dat er iemand reageerde. Gelukkig kreeg ik een reactie en vanochtend kwamen ze via de post binnen! Hartstikke blij mee en goeie service!
4
4 sterren omdat ze nog niet gedragen heb, mijn tong is er nog niet klaar voor maar zodra het mag ga ik dit zeker doen! Ik vroeg bij de opmerking om 4mm balletjes met per 2 dezelfde kleuren maar dit was niet met zekerheid mogelijk, ook hebben ze alleen 5mm en geen 4mm, dit vond ik begrijpelijk en verwachte ik niet van ze. Dit was een geplaatste vraag in de opmerking gewoon of dit mogelijk was en werd hiervoor persoonlijk gebeld! Toen gister kreeg ik ze binnen wat super snel was, kreeg van ieder een paar van dezelfde kleuren en maatje 5mm. Dacht dat 5mm voor een tong super groot zou zijn maar dit was gelukkig niet zo. Was ook verrast dat toch per paar dezelfde kleuren kreeg en nog erg mooie felle ook. Kortom ik ben super tevreden met de service en de levering ook natuurlijk het product. Kan niet wachten tot ik ze mag dragen. De balletjes heb ik voor 1,2 staafjes ook besteld voor mijn vriend en weet zeker dat hij er super tevreden mee zal zijn. Ga volgende keer zeker weer balletjes bij bestellen, ook stuk goedkoper zo dan maar 1 paar balletjes en het is een verassing wat je krijgt. Natuurlijk kan je wel de maat balletjes aangeven die je wilt voor net als mij een speciaal doeleinde.

Pages