Click Ring

AOP

Click Ring
  • Size
    0,8 mm
-+
Quantity & price per piece
6,95

Description

Pretty basics! The perfect piercing ring if you like the look of a smooth segment ring, but need something that's easy to use as well. The segment of this click ring is hinged and can easily be opened and closed. The closing mechanism is very easy to use and allows a smooth insertion into your piercings. Made of surgical steel and available in different colors and sizes!
Brand: 
AOP
Productcode: 
20340
Colour: 
Silver
Material: 
Surgical Steel

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.913045
Average: 4.9 (23 votes)

Rating

23 reviews

9,8
5
Super makkelijk open en dicht te doen. Onzichtbare sluiting. Mooi voor in mijn neus.
5
Multi inzetbare ring, oorlel, septum, helix etc. Ze dragen heel licht en mijn dochters hebben ze ook in als oorbellen. Soms een beetje prutsen met sluiten. Maar dat hangt ook van het formaat ringetje en plaats af.
5
Heel fijne piercing voor in m'n neusvleugel. Makkelijk open en dicht te doen, je ziet het scharnier bijna niet! En hij staat mooi!
5
Makkelijk in te doen, dicht ging iets lastiger. Eenmaal dicht zie je de naad bijna niet.
5
Erg handige ringetjes voor in mijn oorbel-gaatjes. Door de kleine omvang (7mm) is het niet super gemakkelijk om ze dicht te krijgen, maar alsnog 100x makkelijker dan de standaard creool ringen. Doordat de ring volledig te draaien is in het oorbel-gaatje, is het ook makkelijker schoon te houden. Ik ben fan!

Pages