Gold Click Ring

AOP

 • Size
  1,2 mm
-+
Quantity & price per piece
From 91,95
 • Fast delivery
 • Big stock
 • 30 day return
 • Best quality

Description

Looking for real jewelry? Here it is. This is the perfect piercing ring if you love our click rings and precious metals. The ring is made of 18 Karat Gold. The segment of this click ring is hinged and can easily be opened and closed. The closing mechanism is very easy to use and allows a smooth insertion into your piercings.
 • Simple ring fit for many types of piercings
 • Made of 18 Karat Gold
 • Also available in 1mm
 • Easily opened and closed
Brand: 
AOP
Productcode: 
20391
Colour: 
Gold
Material: 
Gold

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

5
Average: 5 (5 votes)

Rating

5 reviews

10,0
5
Makkelijk in te doen en heel mooi gouden ringetje. Ook perfect voor m'n neuspiercing.
5
Voor een ringetje wat je non-stop draagt, mag het wel wat duurder zijn vind ik. Dus dit ringetje aangeschaft in 7mm om mijn 2e en 3e gaatje tot orbital te maken. Zit comfortabel, blijft mooi ondanks 'm altijd dragen. Het clicksysteem is makkelijk maar wel stevig en betrouwbaar. Nog nooit meegemaakt dat-ie uit zichzelf open sprong.
5
Ik had voorheen een ring van chirurgisch staal met een gouden plating voor m'n neuspiercing, maar die ging er na verloop van tijd steeds lelijker uitzien. Het gouden laagje sleet er af, en dan bleef je zitten met een soort-van-maar-niet-helemaal gouden ring. Nu dan toch eindelijk een echt gouden. Het click-mechanisme gaat makkelijk open en dicht, maar je kan 'm niet zonder meer lostrekken als je even aan je piercing zit. Nog even de kleur vergeleken met de ring die ik nu 7 maanden in had, die was al redelijk verkleurt... Voor 80 euro ben ik ontzettend blij met deze echt gouden ring, zal me op de lange termijn een hoop geld schelen!
5
Super handige ringen, ik kan niet goed tegen metalen die minder zijn dan titanium of goud en al zeker niet in een kraakbeenpiercing, maar deze voelt echt geweldig. Had initieel 2 ringen gekocht voor mijn dubbele helix maar gebruik enkel de bovenste omdat de onderste nog eens durft zwellen, en de opening van de ring is niet heel groot waardoor ik deze dan niet uit krijg. Gebruik deze dan als een orbital in mijn 2 bovenste oorlelpiercing en daar past ie perfect. De clicker is ook heel handig en makkelijk open en toe te krijgen, doch secuur. Ook heel prijslijk in vergelijking met andere merken. Heel blij mee.
5
Hiervoor droeg ik een 'goudkleurige' click ring (via een andere shop), van een materiaal waar ik blijkbaar absoluut niet tegen kan. Het voelde bijna als een ontsteking. Vrijdag deze septum binnen gekregen en vandaag, zondag, al totaal geen pijn meer! Super resultaat dus, het geld waard.