Titanium Click Ring

AOP

Titanium Click Ring
  • Size
    1,2 mm
-+
Quantity & price per piece
17,95
  • Fast delivery
  • Big stock
  • 30 day return
  • Best quality

Description

Pretty basics! The perfect piercing ring if you like the look of a smooth segment ring, but need something that's easy to use as well. The segment of this click ring is hinged and can easily be opened and closed. The closing mechanism is very easy to use and allows a smooth insertion into your piercings. Made of titanium and available in different sizes!
Brand: 
AOP
Productcode: 
63012
Coating: 
P.V.D. Gold
Colour: 
Gold
Material: 
Titanium

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

5
Average: 5 (15 votes)

Rating

15 reviews

10,0
5
Mooi basic click ringetje (8 mm. voor lobe) met super fijn mechanisme om hem open en dicht te krijgen.
5
Heel mooi! het clicksysteem werkt heel goed. Een echte aanrader!
5
Zo mooi! De 6mm is perfect voor mijn tragus en super makkelijk om er in te doen. Geen gedoe met staafjes die in je oor vallen enzo.
5
Prachtig sieraard. Ik heb een vrij moeilijke septum piercing die hoog zit en altijd moeite heb met een maat die perfect zit! Deze ring zit perfect en ziet er sjiek uit, niet alsof het goedkoop namaak materiaal is. Ook gaat de ring makkelijk genoeg dicht en open met de juist kracht dus niet 1 veeg en hij is los maar ook niet zo strak dat je met tangen aan de gang moet om hem open te krijgen: perfect dus! Aanrader!
5
Super fijne ring! Het verbaasde me hoe gemakkelijk je de ring kan open maken ook het dicht maken gaat soepel. Echt een top aankoop!

Pages