Wat is Piercing Olie en Crème?

Piercing Olie en Cème zijn specieel voor het verzorgen van je piercings, maar soms ook te gebruiken voor het onderhouden van je piercingsieraden. Piercing Olie is zo samengesteld dat de olie je huid verzorgt zonder de genezing van je piercing in de weg te staan. Piercing Olie houdt de huid rondom je piercing soepel en zacht. Bijvoorbeeld onze speciaal ontwikkelde piercing olie Fix, ideaal voor de verzorging van kraakbeenbultjes. Maar hier vind je ook Jojoba olie en Tea Tree olie voor piercings. Onze Piercing crèmes zijn speciaal samengestelde smeersels voor de verzorging van je piercings, ook opgerekte piercings. Hier vind je bijvoorbeeld Oorsmeer en Piercing Deo,

 

Een greep uit ons assortiment

Wil je Piercing Olie, Piercing Creme of andere nazorg voor je piercings kopen? Dan zit je goed bij All Over Piercings! In onze webshop vind je een ruim assortiment Piercing Olie en Piercing Nazorg. Onze Piercing Olie is ideaal voor je piercing nazorg routine en mag zeker niet in je aftercare kit ontbreken!

 

Piercings bij All Over Piercings

De allerbeste Piercing Olie koop je natuurlijk bij All Over Piercings! Wij zijn experts op het gebied van piercingsieraden, tattooverzorging, piercing nazorg, haarverf en meer. Je hebt bij ons garantie op je aankoop en onze unieke services maken je shopervaring helemaal compleet. Heb je vragen of advies nodig? Bel of Whatsapp ons op 06-40494149.