Earparty Inspiratie - All Over Piercings Favorieten

24 Nov 2020

Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken voor je earparty? Geen probleem, helpen we je graag mee! Deze keer hebben we 3 prachtige sieradencombinaties samengesteld met favorieten uit onze shop. En natuurlijk zetten we de linkjes naar de piercingsieraden meteen bij de foto's. Dat maakt het shoppen nog makkelijker. Handig, voor als je nog inspiratie zoekt om je december outfit compleet te maken of een leuk kadootje zoekt!

Voor wie het fenomeen 'earparty' nog niet kent: een earparty is een verzameling van meerdere oorpiercings met daarin de meest waanzinnige oorbellen en piercingsieraden. Alles mag, dus laat je creativiteit de vrije loop! Ga voor een look in roodgoud, of maak een statement met schitterend, fel gekleurd opaal. Check de toffe foto's hieronder en laat je inspireren.

 

Chique en tijdloos: roodgouden piercingsieraden

Roodgoud kan eigenlijk altijd en past overal bij, daarom is het ook een superpopulaire keuze voor piercingsieraden. Hieronder hebben we een aantal roodgouden piercingsieraden gecombineerd tot een toffe earparty. 

 

Echte eyecatchers: piercingsieraden met black opal

Onze piercings met blauw/zwart opaal zijn prachtig! De steentjes laten bij elke lichtinval weer een andere kleur donkerblauw of groen zien, en maken van je oren echte kunstwerken. We hebben enkele van onze opaal-favorieten hieronder gecombineerd tot een mooie earparty.

 

Kies voor gemak en comfort: piercingsieraden zonder schroefdraad

Als je regelmatig je piercings zelf verwisselt, dan weet je waarschijnlijk ook dat het opschroeven van sommige accessoires best een uitdaging kan zijn. Goed voor je piercing-verwissel-skills natuurlijk, maar soms mag het best een keer wat makkelijker gaan. We hebben sinds kort een hele reeks threadless piercingsieraden, waaronder ook prachtige Swarovski clusters. Laat je inspireren door de mooie earparty hieronder.

 

Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op!

Telefoon: 072-7370119

Whatsapp: 06 4049 4149

Email: [email protected]