Continuous Ring

AOP

Doorlopende Ring
  • Size
    1 mm
-+
Quantity & price per piece
1,95

Description

The perfect rings for your piercings! These beautiful continuous rings are made of pliable surgical steel. The steel has been annealed, making it easier to open and close these rings by hand. Perfect for when you don't want to change your jewelry that often and prefer the look of a smooth, solid ring! Our continuous rings are available in different colors and perfect for nostril piercings and lots of other piercings!

Open and close continuous rings: open the ring by bending the ends slightly sideways, just enough to insert your piercings. After insertion, close the rings by bending in the opposite direction again.
Brand: 
AOP
Productcode: 
20081
Colour: 
Silver
Material: 
Surgical Steel

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

3.42857
Average: 3.4 (7 votes)

Rating

7 reviews

6,9
3
Simpel ringetje. Ik heb hem gebruikt als helix piercing, maar vond hem alleen lastig te sluiten en kreeg last van het scherpe randje.
2.5
Ik ben niet heel erg gecharmeerd van dit ringetje. Ik krijg hem met geen mogelijkheid goed dichtgeknepen, dus hij sluit niet aan. Ik draag hem in mijn neusvleugel, dus ik kan de opening naar binnen draaien en je ziet het niet, maar de uiteindes zijn soms een beetje scherp. Ik heb hem gekocht omdat hij zo goedkoop is en hij voldoet vooralsnog redelijk, maar ik zal deze op den duur zeker vervangen door een clickring, dat bevalt veel beter.
5
Ik heb er 10 gekocht voor in mijn oren en ook eentje in mijn neus. Ze zitten lekker en zijn makkelijk in en uit te doen!
5
Top als neuspiercing (6mm)! Ik vind het zelf heel prettig dat ik me niet druk hoef te maken om verloren bolletjes of staafjes waarmee ik aan handdoeken blijf haken. Prima materiaal. Het indoen was even priegelen in m'n eentje maar het is gelukt ;) Prijs / kwaliteit een dikke tien.
1
Ik had deze piercing gekocht met de bedoeling om ze als oorbellen te dragen. Enorm gepriegel om ze dicht te krijgen aangezien het héél stug materiaal is, eenmaal in heb ik er geen last van gehad, maar dat kwam pas toen ik ze er weer uit wilde halen omdat 1 gaatje aan het ontsteken was. Ik kreeg ze onmogelijk weer open en heb ze met een tang door moeten knippen... Opening vind ik ook nog erg groot als ze dicht zitten, als je ze met de 'opening' draait door je piercing was ik altijd bang dat ze heel raar vast zouden zitten omdat het niet sluit als 1 gladde ring zegmaar.

Pages