Click Ring

AOP

Click Ring
  • Size
    0,8 mm
-+
Quantity & price per piece
6,95

Description

Pretty basics! The perfect piercing ring if you like the look of a smooth segment ring, but need something that's easy to use as well. The segment of this click ring is hinged and can easily be opened and closed. The closing mechanism is very easy to use and allows a smooth insertion into your piercings. Made of surgical steel and available in different colors and sizes!
Brand: 
AOP
Productcode: 
20340
Colour: 
Silver
Material: 
Surgical Steel

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.833335
Average: 4.8 (12 votes)

Rating

12 reviews

9,7
4
Mooi, subtiele ringetjes. Alleen jammer dat n van de twee ringetjes die ik heb besteld ontzettend lastig sluit waardoor ik meer dan een half uur bezig ben geweest om hem er in te krijgen. Ik dacht eerst dat het aan mij lag of aan het feit dat ik een hele kleine maat heb besteld (5mm), maar het tweede ringetje gaat veel soepeler en zat er dan ook binnen enkele tellen in. Als ik ze naast elkaar houd merk ik ook dat de ene veel lastiger dicht klikt dan de andere. Als ze eenmaal zitten is dat geen enkel probleem meer (al hoop ik wel dat hij er nog uit gaat haha), maar om het ringetje er berhaupt in te krijgen is dus wel een dingetje.
5
Gebruik deze in mijn smiley piercing. Heel subtiel en mooi. Ben er erg blij mee.
5
Ik draag dit ringetje in 7mm in mijn tweede oorbelgaatjes. Het zijn mooie subtiele ringetjes die makkelijk open en dicht gaan. Heel bij mee!
5
Yes, eindelijk in 5mm, zodat deze perfect in mijn neus past! Groot fan van de clickringen, draag ze in mijn oren, en in mijn neus!
5
Heel makkelijk om in te doen en de kleur is zo lief!

Pages