Gold Click Ring

AOP

  • Size
    0,8 mm
-+
Quantity & price per piece
From 38,95
  • Fast delivery
  • Big stock
  • 30 day return
  • Best quality

Description

Looking for real jewelry? Here it is. This is the perfect piercing ring if you love our click rings and precious metals. The ring is made of 18 Karat Gold. The segment of this click ring is hinged and can easily be opened and closed. The closing mechanism is very easy to use and allows a smooth insertion into your piercings.
  • Simple ring fit for many types of piercings
  • Made of 18 Karat Gold
  • Easily opened and closed
Brand: 
AOP
Productcode: 
20389
Colour: 
Gold
Material: 
Gold

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.2
Average: 4.2 (5 votes)

Rating

5 reviews

8,4
5
Zeer mooi en echt wel zeer goede prijs/kwaliteit als je dit met andere websites gaat vergelijken. Daar vragen ze vaak de helft meer voor hetzelfde product.
1
Mooie ring en helemaal van goud zoals ik zocht. Echter van de 3 die ik besteld heb voor in mn oren (1 in helix, 2 in 4e gaatje) zijn er al 2 los gegaan en kwijt geraakt binnen de 3 weken dat ik ze in had. Weggegooid 105 dus. Nu hopen dat de 3e wel blijft zitten. Wellicht dat hij in een neus oid minder snel los klikt maar in je oren met je haren erbij, het borstelen en slapen klikt het wel heel snel weer vanzelf los. Ik kan het dus echt niemand aanraden. zonde.
5
Super blij met mijn de clickring! Heb er 2 in 5mm besteld voor mijn neus en helix. Ik vind de service van AOP altijd top. Zeker een aanrader!
5
Super blij mee! 7mm doorsnede past perfect, sluit mooi om mijn oor, precies wat ik zocht. Snelle bezorging en super makkelijk in te brengen. Denk dat ik aan het eind van het jaar de upgrade maak naar de 18kt gouden versie van deze click ring (mijn piercing is dec '19 geplaatst, dus durf dat nu nog niet aan).
5
Hij past perfect, was snel afgeleverd. Ben super blij der mee.

Selfies

I have an account

You must login to be able to upload product images.