Titanium Click Ring

AOP

Titanium Click Ring
  • Size
    1 mm
-+
Quantity & price per piece
11,95
  • Fast delivery
  • Big stock
  • 30 day return
  • Best quality

Description

Pretty basics! The perfect piercing ring if you like the look of a smooth segment ring, but need something that's easy to use as well. The segment of this click ring is hinged and can easily be opened and closed. The closing mechanism is very easy to use and allows a smooth insertion into your piercings. Made of titanium and available in different sizes!
Brand: 
AOP
Productcode: 
63001
Colour: 
Silver
Material: 
Titanium

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.9
Average: 4.9 (10 votes)

Rating

10 reviews

9,8
5
Mooi, praktische, en stevig. Deze iets dunnere ringetjes zijn perfect om mee te stacken!
5
Superfijne click ringetjes. Ze gaan makkelijk dicht, zijn erg stevig en verbuigen niet. Ik heb een 10mm voor een inner conch gekocht. En een 5mm voor een upper lobe, die is wel een beetje aan de krappe kant, wellicht beter geschikt voor een helix. Zal niet de laatste zijn die ik kocht.
5
Voldoet aan de beschrijving en sluit goed. Snel geleverd.
5
Ringetje sluit handig en de juiste maat! Gebruik hem in mijn neuspiercing. Titanium is een nikkelvrij materiaal en vandaar tijdens het genezen van de piercing besteld. Ik vind het materiaal toch wat dof/glimt niet mooi. Ik kies zelf binnenkort toch denk voor een witgouden ring, die ook in deze shop te krijgen is trouwens! Verder alles top! Verzending altijd snel (heb hier al vaker besteld). Leuke stickers zitten bij je pakket.
5
Mooi ringetje! Gaat makkelijk open en dicht en de kwaliteit is goed.

Pages