Wat zijn Smiley Piercings?

Smiley Piercings zijn piercings die gezet worden in het dunne velletje onder je bovenlip. De Smiley piercing wordt ook wel smile piercing genoemd. Het smiley piercing sieraad is meestal zichtbaar als je lacht, vandaar de naam. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei materialen, kleuren en soorten. De ringetjes en staafjes van All Over Piercings zijn de perfecte sieraden voor je Smiley piercing. 

 

Een greep uit ons assortiment

Wil je Smile Piercings kopen? Dan zit je goed bij All Over Piercings. In ons assortiment vind je een groot assortiment van verschillende Smiley Piercings. We hebben diverse ringetjes en staafjes voor je smile piercing. Deze zijn beschikbaar in verschillende materialen, zoals Smiley Piercings titanium, Smiley Piercings chirurgisch staal en meer. Onze Smiley Piercings zijn verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende kleuren en in meerdere maten. Zo zit er altijd wel iets van jouw voorkeur bij.

 

Piercings bij All Over Piercings

De allerbeste Smiley Piercings koop je natuurlijk bij All Over Piercings! Wij zijn expert op het gebied van piercingsieraden, tattooverzorging, piercing nazorg, haarverf en meer. Ook bieden wij unieke services, zo kunnen wij jouw bestelling ook discreet verpakken – als je dit wilt natuurlijk. Heb je vragen of advies nodig? Bel of Whatsapp ons op 06-40494149.