12 products found

Wat zijn Tongpiercings?

Tongpiercings zijn piercings die in je tong gezet worden. Een tongpiercing kan hierbij in het midden van je tong gezet worden, maar er zijn ook nog andere variaties, zoals bijvoorbeeld venom piercings waarbij er twee piercings in je tong gezet worden, maar dan meer aan de zijkant. Tongpiercings zijn verkrijgbaar in allerlei materialen, kleuren en soorten. Onze comfortabele tongpiercing barbells zijn de perfecte sieraden om te dragen in je tongpiercing. 

 

Een greep uit ons assortiment

Wil je Tongpiercings kopen? Dan zit je goed bij All Over Piercings. In ons assortiment vind je een groot assortiment van verschillende Tongpiercings. Deze zijn beschikbaar in verschillende materialen, zoals Tongpiercings goud, Tongpiercings titanium, Tongpiercings kunststof (Bioplast) en meer. Onze Tongpiercings zijn verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende kleuren en in meerdere maten. Zo zit er altijd wel iets van jouw voorkeur bij.

 

Piercings bij All Over Piercings

De allerbeste Tongpiercings koop je natuurlijk bij All Over Piercings! Wij zijn expert op het gebied van piercingsieraden, tattooverzorging, piercing nazorg, haarverf en meer. Ook bieden wij unieke services, zo kunnen wij jouw bestelling ook discreet verpakken – als je dit wilt natuurlijk. Heb je vragen of advies nodig? Bel of Whatsapp ons op 06-40494149.