183 products found

Pages

Wat zijn Tunnels, Plugs en Hangers?

Tunnels, Plugs en Hangers zijn sieraden speciaal voor opgerekte piercings. Tunnels zijn verkrijgbaar in diverse diktes en zijn helemaal hol aan de binnenkant. Piercing Tunnels zijn geschikt voor diverse piercings, waaronder ook opgerekte oorlellen. Ook Piercing Plugs zijn sieraden speciaal voor gestretchte of opgerekte piercings, maar zijn helemaal solide. Ook piercing plugs zijn verkrijgbaar in diverse diktes en perfect voor gestretchte oren en andere opgerekte piercings. Piercing Hangers zijn sieraden voor opgerekte piercings, maar dan met een hangend, langer ontwerp. Je kunt piercing hangers combineren met een tunnel of ze zo in je opgerekte piercings dragen.

 

Een greep uit ons assortiment

Wil je Tunnels, Plugs en Hangers voor je opgerekte piercings kopen? Dan zit je goed bij All Over Piercings! In onze webshop vind je een groot assortiment sieraden voor gestretchte piercings, zoals Piercing Tunnels, Piercing Plugs, Piercing Weights maar ook de fijnste Piercing Stretch Tools. Onze Tunnels, Plugs en Hangers zijn de perfecte aanvulling voor je sieradencollectie en verkrijgbaar in allerlei kleuren. Zeker weten dat iets iets van jouw voorkeur bij zit.

 

Piercings bij All Over Piercings

De allerbeste Tunnels, Plugs en Hangers koop je natuurlijk bij All Over Piercings! Wij zijn experts op het gebied van piercingsieraden, tattooverzorging, piercing nazorg, haarverf en meer. Je hebt bij ons garantie op je aankoop en onze unieke services maken je shopervaring helemaal compleet. Heb je vragen of advies nodig? Bel of Whatsapp ons op 06-40494149.