11 products found

Roodgouden Piercings bij All Over Piercings

Ben je op zoek naar Roodgouden piercings? Kijk dan snel verder op deze pagina. Wij hebben een diverse collectie met Roodgouden piercings, waaronder Roodgouden clickringen.

 

Wat zijn Roodgouden Piercings?

Goud is een edelmetaal waar de mooiste piercing sieraden van gemaakt kunnen worden. Onze sieraden zijn gemaakt van echt goud, meestal 18 karaats goud. Goud, en andere edelmetalen, zijn bestand tegen corrosie en oxidatie. Het kan dus niet roesten of verweren. Het is een perfect materiaal voor je piercings wanneer je gevoelig bent voor nikkel, het kan ook in nieuwe, pas gezette piercings gedragen worden. Onze Roodgouden Piercingsieraden zijn van de allerhoogste kwaliteit en laten je piercings er fantastisch uitzien.

 

Een greep uit ons assortiment

Wil je Gouden Piercings kopen? Dan zit je goed bij All Over Piercings! Wij hebben de mooiste Gouden clickringen, speciaal voor de piercings in je oren of voor al je andere piercings. Onze Roodgouden ringen en Gouden click ring bedels zijn daarnaast perfect voor je curated ear of earparty. Bekijk ook zeker onze schitterende threadless piercing accessoires van echt, 18 karaats goud.

 

Wil je weten hoe je goud moet schoonmaken? Lees dan onze blog over het schoonmaken van Gouden piercings.

 

Piercings bij All Over Piercings

De allerbeste sieraden voor je piercings koop je natuurlijk bij All Over Piercings! Wij zijn expert op het gebied van piercingsieraden, tattooverzorging, piercing nazorg, haarverf en meer. Ook bieden wij unieke services, zo kunnen wij jouw bestelling ook discreet verpakken – als je dit wilt natuurlijk. Heb je vragen of advies nodig? Bel of Whatsapp ons op 06-40494149