Easypiercing - Hygienic Solution 

Médical Body Art

  • Volume
    50 ml
-+
Quantity & price per piece
5,95
In stock!Orders correctly completed prior to 17:00 (CEST) on businessdays will be shipped that very same day!

Description

Easy to use! This anti-bacterial aftercare spray from the Easypiercing® range made by Médical Body Arts comes in a handy spray can and eliminates micro organisms and bacteria that can disrupt the healing process. Do not use this product for a longer period as it can dry out the piercing wound and surrounding skin.
Brand: 
Médical Body Art
Productcode: 
58010

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.764705
Average: 4.8 (34 votes)

Rating

34 reviews

9,5
4.5
Heeel fijn, en ruikt niet te sterk.
4.5
Super handig en werkt fijn! Handig om mee te nemen door de fijne verpakking. Ideaal in gebruik. En het werkt super voor de extra hygiëne.
5
Ben ontzettend blij met deze aankoop! Ik had een vreselijk ontstoken helix piercing met vochtbultjes aan zowel de voor als achterkant. Na 4x gebruiken was alles weg. Top product!
5
Wondermiddel! Ik had een verschrikkelijke ontsteking bij mijn traguspiercing. Ik was al weken in de weer met zoutbadjes, Prontolind spray, maar niks hielp en het ging van kwaad tot erger. Ik stond op het punt om m'n piercing eruit te halen, maar las hier alle top reacties over deze spray van Easypiercing. Ik heb deze besteld en binnen 2 dagen (na slechts 2 keer gebruikt te hebben!) was mijn ontsteking zo goed als weg. Ik heb het uiteindelijk 4 dagen gebruikt en mijn oor is super rustig. De spray droogt de huid wel een beetje uit, maar het resultaat is het meer dan waard!
5
Gebruikt om een hardnekkige ontsteking mee weg te krijgen, doet wat ie moet doen! Ik kreeg er wel een ietwat droge huid van, dus gebruiken met beleid is wel een aanrader, denk ik. Maar verder prima spul, niks op aan te merken.

Pages

Selfies

I have an account

You must login to be able to upload product images.