Easypiercing - Hygienic Solution 

Médical Body Art

Easypiercing - Hygienic Solution 
  • Volume
    50 ml
-+
Quantity & price per piece
5,95
In stock!Orders correctly completed prior to 17:00 (CEST) on businessdays will be shipped that very same day!

Description

Easy to use! This anti-bacterial aftercare spray from the Easypiercing® range made by Médical Body Arts comes in a handy spray can and eliminates micro organisms and bacteria that can disrupt the healing process. Do not use this product for a longer period as it can dry out the piercing wound and surrounding skin.
Brand: 
Médical Body Art
Productcode: 
58010

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.80488
Average: 4.8 (41 votes)

Rating

41 reviews

9,6
5
Fijn spul. Makkelijk in gebruik en hyginisch en werkt ook nog eens perfect.
5
Ik had een dramatisch helende helix: kraakbeen bultjes, bloeden, korstjes, vreselijke pijn en ga zo maar door. Na aanraden van de reviews over gegaan op deze spray 1x per dag en 1x per dag vitamine E olie met een paar druppels tea tree olie, en mijn helix piercing is 100% genezen na 3 weken gebruik te hebben gemaakt van deze combinatie, top product!
5
Erg fijne spray! Ik heb een tijdje terug een tweede oorbel laten schieten en bij de juwelier heb ik een verzorgingsmiddel meegekregen, tijdens gebruik had ik niet echt het idee dat het iets voor me deed. Toen ben ik zelf opzoek gegaan naar een verzorgingsmiddel en kwam ik bij deze spray uit. Ik ben het twee keer per dag gaan gebruiken en merkte na 2-3 dagen al verbetering! Ik gebruik hem momenteel ook voor mijn rook piercing. Ik heb al een paar piercings op andere plekken waarbij het verzorgen altijd dramatisch verliep (ontstekingen en pijn). Dit is de eerste keer dat ik nergens problemen mee heb. Echt een aanrader!
5
Heeel fijne spray.
5
Het is echt een wondermiddel! Mijn tepelpiercings zijn een jaar lang ontstoken geweest, ik had non-stop last van vocht bultjes, als de ene weg was, dan kwam er aan de andere zijde van m'n tepel wel weer een nieuwe. Ondanks dat ik ze voor een jaar lang 2x per dag schoonmaakte met unicura zeep en een zeezout oplossing werd het er maar niet beter op. Met de hyginische oplossingsspray waren de bultjes binnen 4 weken eindelijk weg. Ik heb sinds dien ook geen last meer van de bultjes gehad. De eerste 2 weken maakte ik de piercing elke dag schoon met unicura en vervolgens gebruikte ik de spray i.c.m. de antibacterieel doekjes. De laatste 2 weken heb ik de unicura en de spray om de 3 a 4 dagen gebruikt. En tegenwoordig gebruik ik het 1x in de week, just to be sure.(De unicura gebruik ik om de piercing goed schoon te maken, en de spray voor de antibacterile werking die wonderen verricht.)

Pages

Selfies

I have an account

You must login to be able to upload product images.