Easypiercing - Hygienic Solution 

Médical Body Art

  • Volume
    50 ml
-+
Quantity & price per piece
5,95
In stock!Orders correctly completed prior to 17:00 (CEST) on businessdays will be shipped that very same day!

Description

Easy to use! This anti-bacterial aftercare spray from the Easypiercing® range made by Médical Body Arts comes in a handy spray can and eliminates micro organisms and bacteria that can disrupt the healing process. Do not use this product for a longer period as it can dry out the piercing wound and surrounding skin.
Brand: 
Médical Body Art
Productcode: 
58010

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.789475
Average: 4.8 (38 votes)

Rating

39 reviews

9,6
5
Heeel fijne spray.
5
Het is echt een wondermiddel! Mijn tepelpiercings zijn een jaar lang ontstoken geweest, ik had non-stop last van vocht bultjes, als de ene weg was, dan kwam er aan de andere zijde van m'n tepel wel weer een nieuwe. Ondanks dat ik ze voor een jaar lang 2x per dag schoonmaakte met unicura zeep en een zeezout oplossing werd het er maar niet beter op. Met de hyginische oplossingsspray waren de bultjes binnen 4 weken eindelijk weg. Ik heb sinds dien ook geen last meer van de bultjes gehad. De eerste 2 weken maakte ik de piercing elke dag schoon met unicura en vervolgens gebruikte ik de spray i.c.m. de antibacterieel doekjes. De laatste 2 weken heb ik de unicura en de spray om de 3 a 4 dagen gebruikt. En tegenwoordig gebruik ik het 1x in de week, just to be sure.(De unicura gebruik ik om de piercing goed schoon te maken, en de spray voor de antibacterile werking die wonderen verricht.)
5
Dit is goed spul. Mijn navelpiercing was ontstoken met een vochtbult. Ik heb er behoorlijk lang mee rond gelopen en een zoutoplossing werkte niet. Toen heb ik, op aanraden van de reviews, deze spray besteld. Het was mijn laatste redmiddel. Ik ben nu een week verder en ik zie daadwerkelijk resultaat. Mijn bultje is heel veel kleiner geworden en ik heb er nog amper last van.
4.5
Zeer fijne spray! Het is gemakkelijk in gebruik en heeft een snelle werking bij gerriteerde piercings.
5
Heel makkelijk in gebruik en doet z'n werk goed! Bij nieuwe piercings gebruik ik hem ene keer 's ochtends en ene keer 's avonds.

Pages

Selfies

I have an account

You must login to be able to upload product images.