Alcohol Wipes

Sterets

Alcohol Wipes
-+
Quantity & price per pair
0,25
Orders correctly completed prior to 17:00 (CEST) on businessdays will be shipped that very same day!In stock!
  • Fast delivery
  • Big stock
  • 30 day return
  • Best quality

Description

Give your piercing jewelry a quick clean-up with these Alcohol Wipes! These Easypiercing Alcohol Wipes are made by Médical Body Art and are saturated with isopropyl alcohol. Each wipe is packed in a handy sachet, perfect to keep at hand in your bag or pocket. These wipes are NOT suitable for acryclic piercing jewelry.

Ingredients: Isopropyl alcohol, Water.
Brand: 
Sterets
Productcode: 
58017

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

5
Average: 5 (2 votes)

Rating

2 reviews

10,0
5
Iedere keer bestel ik een paar doekjes bij m'n bestelling! Voordat ik oorbellen switch, vind ik het altijd fijn om alles even goed schoon te maken.
5
Alcoholdoekjes zijn echt een must voor piercings. Ik had ze in eerste instantie besteld om nieuwe sieraden goed schoon te maken voor het inbrengen en sieraden die ik heb ingehad schoon te maken als ik ze uit mijn piercings gehaald had. Hier werken ze perfect voor, maar ze zijn ook ideaal om andere piercing spullen mee schoon te maken! Zo gebruik ik de doekjes om af en toe mijn opbergdoos schoon te maken (want ik kan de sieraden wel regelmatig schoonmaken, maar als ik ze dan in een vieze sieradendoos stop heeft dat natuurlijk geen zin haha) of mijn koptelefoon af te nemen waardoor deze niet bacterin meedraagt die mijn piercings kan irriteren.

Selfies

I have an account

You must login to be able to upload product images.