Zwarte Handschoenen

Black Gloves - 8 Pieces
-+
Quantity is per 8 pieces
1,95
  • Fast delivery
  • Big stock
  • 30 day return
  • Best quality

Description

Are you a regular hair dyer? Use these superhandy gloves to keep your fingers and nails clean! These black gloves are packed per 8 pieces and made of strong nitril. Perfect for dying and rinsing your hair. The black nitrile gloves are available in Small, Medium, Large and Extra Large.

Need more gloves? Order a large box with 100 black nitrile gloves!
Productcode: 
79999
Colour: 
Black

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.97222
Average: 5 (18 votes)

Rating

18 reviews

9,9
5
Ik gebruik de handschoenen vooral om m'n haren mee te verven. Stevig, geen vieze poeder, en ook wel sexy zo in deze kleur :D
5
Had de handschoenen besteld met het idee dat als ik een piercing er niet uit zou krijgen, deze handschoenen mij meer grip zouden geven. Ben nu zo blij dat ik ze heb besteld! Had drie piercings die ik moest vervangen die er al een hele lange tijd inzaten, en kreeg ze met mijn blote handen niet los. Met de handschoenen was het enorm simpel. Voortaan bestel ik altijd een zakje mee! Ook erg fijn dat er verschillende maten zijn. Standaard handschoenen zijn altijd veel te groot, en nu passen ze gewoon!
5
Met deze handschoenen eindelijk bepaalde piercings kunnen wisselen omdat ik eerst niet genoeg grip had. Je kan ze makkelijk meerdere keren gebruiken, want ze zijn heel stevig.
4.5
Hoopte hiermee mijn piercings zelf los te kunnen draaien, maar helaas. Maar het zijn wel super fijne, stevige handschoenen voor dingen als je haar verven!
5
Ideaal voor van alles: piercings in en uit doen, haren verven, schoonmaken, afwassen... En geen nare witte waas op je handen!

Pages

Selfies

I have an account

You must login to be able to upload product images.