Easytattoo - Tattoo Cream

Médical Body Art

Easytattoo - Tattoo Cream
  • Volume
    100 ml
-+
Quantity & price per piece
13,95
Orders correctly completed prior to 17:00 (CEST) on businessdays will be shipped that very same day!In stock!
  • Fast delivery
  • Big stock
  • 30 day return
  • Best quality

Description

The ideal aftercare for your tattoo! Repair Cream is the perfect after care cream for your tattoos! The cream spreads out easily and makes your skin feel soft and nourished. The Repair Cream doesn't stick or stain and promotes skin healing. The cream is contains panthénol which relieves itching and redness.
Brand: 
Médical Body Art
Productcode: 
58102

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.666665
Average: 4.7 (9 votes)

Rating

9 reviews

9,3
4
Crme irriteert de huid niet en houd de huid soepel. Crme is ook goed te gebruiken als je allergisch bent voor parfum & lanolin (wolvet) omdat deze crme de ingredinten NIET bevat. Nadeel is dat de crme stroef uitsmeert
5
Top spul! Super handig die pomp.
5
Normaal gebruik ik Bepanthen, maar ik was nieuwsgierig naar deze crème. Hij werkt echt supergoed! De roodheid van m'n tattoo was binnen een dag weg. En hoewel ik hem al een paar weken voor een groot oppervlak gebruik, is de flacon nog steeds niet leeg. Echt top!
5
Super goede crème. Ik gebruik normaal bephanten. Maar eerlijk gezegd is deze crème nog beter. Trekt meten goed in. Roodheid trok na 1 dag al weg. Laat een soort laagje achter op je tattoo dat niet in je kleding trekt. Super spul!!
5
Ik genees heel snel wat de nodige jeuk met zich meebrengt. Wat ideaal is aan deze crème is dat het zich goed uit laat smeren, de tattoo vettig genoeg houd en niet afgeeft aan kleding.

Pages

Selfies

I have an account

You must login to be able to upload product images.