Single Flared Eyelet

AOP

-+
Quantity & price per piece
From 2,95

Description

The essential basics for your stretched piercings! Basic, single flared eyelet made of 316L surgical steel. The single flare allows an easy insertion into your piercings, the accompanied o-ring makes sure the jewelry stays in place.

Brand: 
AOP
Productcode: 
30001
Wearable length: 
7 mm
Colour: 
Silver
Material: 
Surgical Steel
Flare: 
Single Flare

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.685485
Average: 4.7 (434 votes)

Rating

434 reviews

9,4
4.5
Goede kwaliteit en mooie flare. Ik draag ze bijna iedere dag! Het draagvlak is alleen best lang. Maar als je de O-ring verder dan het inkepinkje duwt zit hij mooi :)
5
Dit is mijn go-to tunnel voor na het stretchen. Erg fijn, enkel ben ik allergisch voor de zwarte O ringen dus bestel ik de doorzichtige er los bij. :)
4.5
Super fijn goede kwaliteit ! enkel iet wat lang, en dat terwijl ik altijd dacht dat ik best dikke oordelen had ik zou afkunnen met de helft van de breedte (ik moet toegeven, ik heb ditzelfde bij de meeste plugs en tunnels, zeker single flared). Ook heel fijn dat de tussenmaten er zijn! Ik heb nu net tot 7mm opgestretcht dus dat deze er waren was erg handig! mooi glad, en een niet te grote omkrullende rand wat ik bij deze "grote" maat juist mooi vond, terwijl ik het bij de 3 mm een nadeel vond. Aanrader! Gewoon niet heel goedkoop zeker omdat je het niet in paren maar in enkels koopt wat altijd weer even opletten is.
5
Ik gebruik deze als tussenmaat (18mm) na het stretchen met de acryl expander. Ook om het ff rust te geven en omdat dit beter slaapt. Simpel in te brengen. Nog 1 stapje..
4
Heel fijn in gebruik! Had de double flared maar die waren te lang voor mijn oren draag nu deze en vind ze heel fijn en makkelijk in en uit te doen.

Pages