Single Flared Eyelet

AOP

-+
Quantity & price per piece
From 3,95
  • Fast delivery
  • Big stock
  • 30 day return
  • Best quality

Description

The essential basics for your stretched piercings! Basic, single flared eyelet made of 316L surgical steel. The single flare allows an easy insertion into your piercings, the accompanied o-ring makes sure the jewelry stays in place.
Brand: 
AOP
Productcode: 
30001
Wearable length: 
7 mm
Colour: 
Silver
Material: 
Surgical Steel
Flare: 
Single Flare

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.68958
Average: 4.7 (451 votes)

Rating

453 reviews

9,4
5
Zitten fijn en het randje is niet te dik, precies zoals ik het wil!
5
Heel fijn dat de tunnels per mm gaan zodat je rustig kan stretchen. Perfect om direct in te doen.
5
Perfect! Gaat met gemak erin en kwaliteit is goed! Snelle verzending. Zal zeker hier vaker bestellen.
4
Geweldig product gebruik ze altijd na het stretchen en aangezien mijn oren niet altijd goed meewerken en de stappen soms iets te groot zijn is het geweldig dat ze elke mm hebben. Ik kan alleen niet zo goed tegen de zwarte o ringen anders zeker 5 sterren gegeven.
4.5
Mooi en kwalitatief goed product! Ik vind de kleur van het metaal persoonlijk wat donker: het is meer grijs-zilver dan wit-zilver, en de schaduw aan de binnenkant van de tunnel is dan ook donker. Ik heb hele dunne oorlellen en voor mij zou een wat kortere draaglengte fijner zijn, dan kan ook beter door de tunnel heenkijken en valt er mogelijk ook meer licht in. Dit is eigenlijk mijn enige minpuntje (wat voor anderen juist weer ideaal kan zijn). Er zit een richeltje in de tunnel voor het rubberen O-ringetje waardoor deze beter blijft zitten. Dit is heel handig, maar kan onprettig zijn wanneer je deze tunnels wil indoen vlak na het stretchen: dan kan het zijn dat je blijft hangen in het richeltje en ze moeilijk verder in geduwd krijgt. Dus persoonlijk zou ik als tip meegeven voor verse stretches iets anders te gebruiken wat gladder is. (Mogelijk hebben anderen hier geen problemen mee: mijn oren willen alleen meewerken met stretches van 0.5 mm per keer, en stretchen dus niet zo heel makkelijk.)

Pages