Single Flared Eyelet

AOP

-+
Quantity & price per piece
From 2,95

Description

The essential basics for your stretched piercings! Basic, single flared eyelet made of 316L surgical steel. The single flare allows an easy insertion into your piercings, the accompanied o-ring makes sure the jewelry stays in place.

Brand: 
AOP
Productcode: 
30001
Wearable length: 
7 mm
Colour: 
Silver
Material: 
Surgical Steel
Flare: 
Single Flare

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.687925
Average: 4.7 (439 votes)

Rating

440 reviews

9,4
5
Gekocht voor mijn vriend omdat hij niet van 10mm naar 12 kon en de 11mm ging perfect! Ziet er ook heel fijn en mooi uit! Aanrader.
5
Heel fijn om naar moeilijke maten mee te stretchen omdat je de tussenstapjes kan nemen. Ze dragen ook heel fijn en licht.
4.5
Ook in 9mm weer een uitstekende koop! Mooi dun metaal, makkelijk schoon te houden en prima mee te stretchen. Daarbij heb ik wel de Tapered Insertion Pin gebruikt welke ook een aanrader is!
5
Zelf ben ik een grote fan van zwarte tunnels. Toen ik die wilde bestellen, waren ze uitverkocht in mijn maat waardoor ik deze genomen heb. Ik vond de kleur op zich mooier dan zwart toen ik in de spiegel zag hoe leuk ze stonden! Erg leuk om eens af te wisselen. Zit ook erg comfortabel. Top!
5
Fijn in te brengen tunnels. Als je ze eenmaal in hebt voel je niet eens dat je tunnels in hebt. Ze zijn niet zwaar en het is een goede kwaliteit tunnel. Verkleurt niet.

Pages