Single Flared Eyelet

AOP

-+
Quantity & price per piece
From 2,95

Description

The essential basics for your stretched piercings! Basic, single flared eyelet made of 316L surgical steel. The single flare allows an easy insertion into your piercings, the accompanied o-ring makes sure the jewelry stays in place.

Brand: 
AOP
Productcode: 
30001
Wearable length: 
7 mm
Colour: 
Silver
Material: 
Surgical Steel
Flare: 
Single Flare

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.6865
Average: 4.7 (437 votes)

Rating

437 reviews

9,4
5
Zelf ben ik een grote fan van zwarte tunnels. Toen ik die wilde bestellen, waren ze uitverkocht in mijn maat waardoor ik deze genomen heb. Ik vond de kleur op zich mooier dan zwart toen ik in de spiegel zag hoe leuk ze stonden! Erg leuk om eens af te wisselen. Zit ook erg comfortabel. Top!
5
Fijn in te brengen tunnels. Als je ze eenmaal in hebt voel je niet eens dat je tunnels in hebt. Ze zijn niet zwaar en het is een goede kwaliteit tunnel. Verkleurt niet.
4.5
Ik heb hem gebruikt voor mijn maat 5, ik vond hem erg fijn zitten en heeft een goede kwaliteit.
4.5
Goede kwaliteit en mooie flare. Ik draag ze bijna iedere dag! Het draagvlak is alleen best lang. Maar als je de O-ring verder dan het inkepinkje duwt zit hij mooi :)
5
Dit is mijn go-to tunnel voor na het stretchen. Erg fijn, enkel ben ik allergisch voor de zwarte O ringen dus bestel ik de doorzichtige er los bij. :)

Pages