Stretching Pins - Standard Length

AOP

-+
Quantity & price per piece
From 2,95
  • Fast delivery
  • Big stock
  • 30 day return
  • Best quality

Description

The ideal stretching tools! High quality stretching pin made of super smoothly polished surgical 316L steel, with a standard length of 50 mm. These stretching pins were designed exclusively by All Over Piercings and increase in size gradually, allowing you to stretch your piercings as safely as possible. The finish of these pins is superb; they are polished to a high sheen, mirror finish giving you the smoothest possible stretching experience. The back of these stretching pins is slightly concave which helps guiding the jewelry when using these to insert them.
  • High quality stretching pins
  • Exclusively available at All Over Piercings!
  • Made of smoothly polished surgical steel
  • The listed end size is the exact end size
Brand: 
AOP
Productcode: 
57104
Total length: 
50 mm
Colour: 
Silver
Material: 
Surgical Steel

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.46154
Average: 4.5 (13 votes)

Rating

14 reviews

8,9
5
Door de lengte en het concave uiteinde perfect om mee te stretchen!
5
Doet z'n werk goed. Helaas is de inkeping om het juweel in te steken niet zeer diep. dus mijn kogelvormige stretch sloot niet goed aan op de rand van de taper.
4.5
Top strechers!Heel fijn om mee te strechen, ook met mijn gevoellige huid.Alleen jammer de er geen O-ringen bij zitten.
2.5
Erg fijn en gladde stretcher. Alleen voor een grotere maat ontzettend zwaar, waardoor de stretcher niet goed blijft zitten en enorm gaat 'hangen'. Was een stuk fijner geweest als hij wat lichter kon zijn. Gelukkig is het materiaal fijn en zal ik daardoor niet snel voor een andere kiezen.
5
Superfijn dat er een stretch pin is voor elke millimeter tot in grotere maten! Op een of andere manier krijg ik mijn oren nooit een hele millimeter in een keer gestretched, hoe lang ik ook wacht, dus grotere sprongen zoals in het Amerikaanse systeem zouden me nooit zijn gelukt. De pins zijn een mooi product. (Een tip voor andere mensen waarbij het stretchen, net als bij mij, niet zo soepel wil lopen: ik heb naast deze pins de stretch plug bullets gebruikt in 3.5mm, 4.5mm, 5.5mm, 6.5mm en 7.5mm om uiteindelijk op 8mm uit te komen. Na 1-2 weken een stretch plug dragen in een halve maat, lukt het wel om met een pin soepel door te gaan naar de hele maat zonder je stretch te forceren.)

Pages

Selfies

I have an account

You must login to be able to upload product images.