Stretching Pins - Extra Long

AOP

-+
Quantity & price per piece
From
-50%
4,95
2,48
  • Fast delivery
  • Big stock
  • 30 day return
  • Best quality

Description

The ideal stretching tools! High quality stretching pin made of super smoothly polished surgical 316L steel, with a total length of 75 mm. These stretching pins were designed exclusively by All Over Piercings and increase in size very gradually, allowing you to stretch your piercings as safely as possible. The finish of these pins is superb; they are polished to a high sheen, mirror finish giving you the smoothest possible stretching experience. The back of these stretching pins is slightly concave which helps guiding the jewelry when using these to insert them.
Please note: the listed end size of these stretching pins is the exact end size. These pins have a vary gradual increase and allow you to stretch only 1 mm at a time. For example, if you want to stretch from 7 mm to 8 mm, your current piercing size needs to be a least 7 mm.
  • High quality stretching pins
  • Exclusively available at All Over Piercings!
  • Made of smoothly polished surgical steel
  • The listed end size is the exact end size
  • A perfect match with single flared glass plugs!
Brand: 
AOP
Productcode: 
57103
Total length: 
75 mm
Colour: 
Silver
Material: 
Surgical Steel

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.65
Average: 4.7 (10 votes)

Rating

11 reviews

9,3
5
De super lange stretching-pin is echt de max! Stretchen gaat erg gemakkelijk daarmee en heel smooth. M'n PA zit nu op 4gauge. M'n frenum voorheen ook makkelijk gestretcht tot gauge 00. Top product.
5
Top artikel om te stretchen. Gaat heel geleidelijk en redelijk weinig pijn door zijn lengte en dus traag oplopende diameter.
2.5
Ik kreeg de pin zonder pijn door mijn oor heen. Maar om daarna een sieraad erachter aan te krijgen is nog wel een kunst. Dit wilde uiteindelijk het beste met een single flared tunnel. Stretchen met een bullet plug ging toch wat makkelijker, dus helaas is de stretching pin niet voor mij.
4
Het verloop in grootte is veel geleidelijker dan met de normale lengte pin, waardoor je de stretch langzamer kan maken. Voor mij werkte het alleen niet beter dan de normale lengte stretch pin. Ik heb deze gebruikt om naar 2mm te gaan en de pin was zo lang dat het lastig te hanteren was (moest de oorlel naar voren trekken om de pin langs de nek te laten gaan, was een rare hoek om daarna mijn plug in te doen). Ik heb later opnieuw een extra lange pin gekocht in de hoop dat het de beruchte 3mm naar 4mm stretch makkelijker zou maken, maar als je oor die stretch niet wil maken, wil je oor die stretch niet maken. Wederom vond ik de lengte van de pin juist lastig: met de extra lange pin is er veel meer pin dat nog door je piercing moet gaan voordat je je plug/tunnel erin kan doen en als het een lastige stretch is wil dat niet. Ik heb toen de 3,5mm plug als tussenmaat gekocht, daarna ging het wel goed met de pin (4mm pin was veel beter te hanteren dan de 2mm pin). Het is een mooi product en voor grotere maten zal ik hem misschien nog een keer overwegen, maar voor mij heeft de extra lengte nog niet echt handiger gebleken dan de normale lengte pin.
5
Ik heb nog nooit zo fijne stretch materiaal gehad. Ik heb deze nu besteld. Uit me vorige bestelling had ik de stretch 10mm besteld met gel en olie en ik zit nu alweer op 12mm en dat sinds vorige week zaterdag 17-07-2019. Nog effe en ik zit weer op 14mm .

Pages

Selfies

I have an account

You must login to be able to upload product images.