Mini Twister Post

Mini twister post
  • Size
    1,2 mm
-+
Quantity & price per piece
1,25
  • Fast delivery
  • Big stock
  • 30 day return
  • Best quality

Description

Piercing spare parts! Basic 1,2 mm twisted post made of surgical steel, perfect for when you simply need to replace a post on your piercing jewelry, or want to keep a spare at hand. Please note that you will receive the seperate post only upon ordering, without threaded balls or other accessories. You can use our threaded accessories to create your own custom jewelry.
Productcode: 
14009
Colour: 
Silver
Material: 
Surgical Steel
Threading: 
Normal Threading

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.04902
Average: 4 (51 votes)

Rating

51 reviews

8,1
4.5
Super fijne piercing voor in mijn helix! Elk balletje met een maat van 1,2 mm past erop en hij zit enorm comfortabel. Ik kan er zelfs op slapen zonder hem te voelen! Zeer blij dat ik hem heb gekocht.
4.5
8 mm Twister besteld voor mijn helix, heb van te voren wat reviews gelezen en begon te twijfelen over 8 of 10 mm. Toch maar voor de 8 mm gegaan en deze zit perfect! Het indoen van de Twister gaat wat lastig, je moet het even door hebben, maar als ie eenmaal zit is het effect gaaf! Een keer wat anders dan een gewoon ringetje of een staafje!
2.5
Had de twister in mijn rook piercing gedaan, met opschroef balletjes. Een van die balletjes is in de 3 maanden al 3 keer eruit gevallen en ben het balletje de 4e keer echt verloren. Zonde! Want vond hem wel heel gaaf!
3
Leuk en mooi maar helemaal niets voor mij. Wat een gedoe om de kleine bolletjes erop te krijgen! Heb deze geprobeerd in mijn lip (10mm want de kleinere waren op en geduld is mijn beste kant niet :p ). Helaas was deze veel te groot en irriteerde hij daardoor.
5
Zeer goede kwaliteit, zeer tevreden mee.

Pages