Ball Closure Ring

Ball closure ring
  • Size
    1,6 mm
  • Ball Size
    4 mm
-+
Quantity & price per piece
-50%
1,95
0,98
  • Fast delivery
  • Big stock
  • 30 day return
  • Best quality

Description

The essential basics! These ball closure rings are made of surgical 316L steel and a perfect solution for a vast range of piercings. The ring measures 1,6 mm in thickness and closes with the help of a clip-in ball with two dimples on each side, which is snugly clamped between the two ends of the ball closure ring.
Productcode: 
20002
Colour: 
Silver
Material: 
Surgical Steel

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4
Average: 4 (27 votes)

Rating

27 reviews

8,0
4
Heb deze 10mm in mijn septum, het balletje zelf gebruik ik nooit dus ook geen last met het erin te steken. Ik heb woensdagavond besteld en vrijdagochtend zat het in de brievenbus, superservice!
5
Heb deze in 12mm door mijn oorlel. Ik vind het net gemakkelijker om het balletje erin te krijgen dan bij de 1,2mm.. Weliswaar gebruik ik nog steeds een tangetje om het gemakkelijk te maken.
5
Super blij met m'n ringetje. Moest wel ff door douwen door het gaatje heen. Balletje kreeg ik er snel weer tussen en super snelle levering, helemaal top!!
3
Hele mooie stevige ring. Ik heb er echter wel een half uur over gedaan om het balletje voor de eerste keer terug in het ringetje te krijgen. Met een tang lukte dit uiteindelijk toch.
4
Mooi en stevige ringen. Ik heb deze gebruikt om te starten met stretchen. Ze waren erg gemakkelijk in te krijgen, maar om het balletje vast te klikken had ik een tangetje nodig.. Uiteindelijk erg tevreden.

Pages