Ball Closure Ring

AOP

Ball closure ring
  • Size
    1,6 mm
  • Ball Size
    4 mm
-+
Quantity & price per piece
3,95
  • Fast delivery
  • Big stock
  • 30 day return
  • Best quality

Description

The essential basics! These ball closure rings are made of titanium and a perfect solution for a vast range of piercings. The ring measures 1,6 mm in thickness and closes with the help of a clip-in ball with two dimples on each side, which is snugly clamped between the two ends of the ball closure ring.
Brand: 
AOP
Productcode: 
20039
Colour: 
Silver
Material: 
Titanium

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.555555
Average: 4.6 (9 votes)

Rating

9 reviews

9,1
4
The quality seems great. However, the ring is impossible to open/close by hand alone - handling this one really requires professional tools.
5
Simpel ringetje maar een echte must have. Gaat best makkelijk open zodra je door hebt hoe het werkt!
5
Super leuk ringetje! En leuk te combineren met verschillende balletjes! Had verwacht dat 't balletje moeizaam erin ging, maar ging super makkelijk! Blij dat het titanium is, aangezien chirurgisch staal meer allergische reacties kan opwekken als je daar gevoelig voor bent, zoals ik.
5
Top sieraad! Het is gewoon een basic die altijd handig is om te hebben. Het is even uitvogelen hoe je zelf het beste het balletje erin moet krijgen, maar daarna is het zo gepiept.
5
Prima piercing! Het hield me wat tegen om er 1 te kopen doordat er bij de comm staat dat het lastig in is te doen. Ben blij dat ik het toch heb gedaan! Met een tang om het ringetje te openen is het balletje er in en uit echt een fluitje van een cent! Echt geen moeite!

Pages

Selfies

I have an account

You must login to be able to upload product images.