Tapered Insertion Pin - Threaded

-+
Quantity & price per piece
From 9,95

Description

Tapered insertion pin made of surgical steel with threaded end. This insertion pin will fit our internally threaded titanium tunnels. Insertion pins are the perfect tools for stretching a piercing or inserting new jewelry. Our threaded insertion pins will secure a flush fit with the matching jewelry.
Productcode: 
57102
Total length: 
40 mm
Colour: 
Silver
Material: 
Surgical Steel

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

5
Average: 5 (5 votes)

Rating

5 reviews

10,0
5
Stretch heel soepeltjes en heel snel. Normaal gesproken gebruik ik de stretchers die je nog even in het oor laat maar door deze manier kan je pijnloos er gelijk een tunnel in schuiven. Merkte wel aangezien ik zelf een single flared tunnel erbij heb besteld dat het soepeltjes aan sluit op de stretcher. Helaas is het niet gelijk in de eerste poging gelukt. Dit natuurlijk omdat de tunnel er losjes overheen geschoven zat (wat overigens wel perfect op elkaar aansloot) toch nog dat het niet gelijk lukte. Uiteindelijk toch gelukt en de manier van strechen is dan toch ook wel heel erg fijn.
5
Heel handige stretchtool! Vlot van 6mm naar 8mm gestretcht. Het schroefje paste wel niet op mijn stretch(allebei dezelfde schroefkant), maar dat was eerder mijn eigen domme fout. Toch kreeg ik ook mijn stretch er makkelijk in! Zeker een aanrader!
5
Overal gezocht voor een 7mm stretcher, en na een tijdje eindelijk gevonden. Mijn oren vonden het niet zo prettig om van 6mm naar 8mm te gaan, dus dan maar met een tussenstapje. Super handig, voor als je oren niet meewerken hihi.
5
Makkelijk, mooi, stretch goed. Werkt fijn!
5
Mooie stretch tool en gaat gemakkelijk je stretch in. Ook vind ik deze taper het lekkerst in je stretch gaan tot nu toe en je sieraad gaat er gemakkelijk in mee.

Selfies

I have an account

You must login to be able to upload product images.