49 products found

Pages

Bioplast Piercings bij All Over Piercings

Ben je op zoek Bioplast piercings? Kijk dan snel verder op deze pagina. Wij hebben een diverse collectie met Bioplast of kunststof piercings, waaronder Bioplast piercing staafjes en accessoires.

 

Wat zijn Kunststof of Bioplast Piercings?

Bioplast Piercings zijn piercingsieraden gemaakt van een speciaal soort kunststof. Dit hoogwaardige kunststof is flexibel, hypoallergeen en heeft een hoge thermische belastbaarheid. Het kan daarom gesteriliseerd worden om in een nieuw te zetten piercing te gebruiken. Bioplast is een uitkomst voor sieraden in je lip omdat de achterkant zacht is en je tanden niet kan beschadigen. Ook is het een uitkomst voor piercings die niet goed willen genezen. In veel irriterende piercings brengt Bioplast de huid snel tot rust zodat deze sneller geneest. Bioplast is erg licht en flexibel, en wordt daarom vaak gedragen bij piercings in en rondom de mond (orale piercings). Vooral Bioplast staafjes voor tongpiercings en Bioplast Labrets voor lippiercings zijn erg populair.Bioplast piercings zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en voor vrijwel elke piercing geschikt. Onze Bioplast Piercing Sieraden voldoen aan de hoogste eisen en zijn uitvoerig getest, zo weet je zeker dat je bij All Over Piercings een veilig piercingsieraad koopt. 

 

Een greep uit ons assortiment

Wil je Bioplast Piercings kopen? Dan zit je goed bij All Over Piercings! In ons assortiment vind je een diverse keuze van verschillende Bioplast piercings, zoals complete Bioplast Labret Piercings, Bioplast Retainers en Bioplast Tongpiercings. Kijk dus gauw of er iets van jouw voorkeur bij zit!

 

Piercings bij All Over Piercings

De allerbeste sieraden voor je piercings koop je natuurlijk bij All Over Piercings! Wij zijn expert op het gebied van piercingsieraden, tattooverzorging, piercing nazorg, haarverf en meer. Ook bieden wij unieke services, zo kunnen wij jouw bestelling ook discreet verpakken – als je dit wilt natuurlijk. Heb je vragen of advies nodig? Bel of Whatsapp ons op 06-40494149