Agate Plug

Diablo Organics

Agate Plug
-+
Quantity & price per piece
From 5,95

Description

Beautiful stone sets the base for these comfortable plugs. Diablo Organics knows how to turn precious materials into brilliant jewelry. These double flared plugs are made of agate and polished to a high sheen, to make the stone really, really stand out. Double flared, so you won't be needing any o-rings to keep the jewelry in place.
Brand: 
Diablo Organics
Productcode: 
55115
Wearable length: 
10 mm
Colour: 
Brown
Material: 
Stone
Flare: 
Double flare

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.270835
Average: 4.3 (24 votes)

Rating

24 reviews

8,5
4.5
Kort samengevat: dit is een van mijn mooiste plug uit mijn collectie! Kan je op alle kleding dragen :)
5
Prachtige plugs! Ik heb ze in verschillende maten gehad maar het blijven een van mijn favorieten. De kleur past overal bij en het gestreepte effect maakt ze echt speciaal.
4
Hele speciale plug! Ik heb hem in 10mm en hij zit als gegoten. Heel gemakkelijk in te brengen ook. Ook de kleurschakeringen vind ik mooi, anders dan op de foto's hierboven, waardoor ik hem nog unieker vind! Enige nadeel is dat hij soms durft uit te vallen als ik slaap, maar dan steek ik hem er gewoon terug in. Ben er blij mee!
2
Ik vind ze prachtig, deze agaat plugs. Ik heb zelf een heel mooi exemplaar van 6mm, maar helaas krijg ik deze niet in mijn oren door de gigantische flares. Andere double flared sieraden (staal, acryl) krijg ik wel in mijn 6,5mm oor. Helaas deze niet, groot minpunt dus.
5
MOOI! Prachtig zijn ze, makkelijk in te doen, mooi getekend. Echt een plaatje!

Pages