Blue Goldstone Plug

Diablo Organics

Blue Goldstone Plug
-+
Quantity & price per piece
From 5,95

Description

Beautiful stone sets the base for these comfortable plugs. Diablo Organics knows how to turn precious materials into brilliant jewelry. These double flared plugs are made of blue goldstone and polished to a high sheen, to make the stone really, really stand out. Double flared, so you won't be needing any o-rings to keep the jewelry in place.
Brand: 
Diablo Organics
Productcode: 
55125
Wearable length: 
10 mm
Colour: 
Blue
Material: 
Stone
Flare: 
Double flare

Reviews

I have an account

You must login to be able to post a review.

4.419355
Average: 4.4 (31 votes)

Rating

31 reviews

8,8
5
Prachtige kleur, net een sterrenhemel! Ook de pasvorm is goed. Ik heb vaak dat stenen plugs los zitten, omdat ze zo glad zijn en mijn lellen van elastiek, maar deze zitten wel goed!
4
Als het licht er op valt glitteren ze erg mooi! Pasvorm vind ik iets minder, ik heb het gevoel dat de 10mm meer richting de 9mm gaat.
5
De glitters zijn erg mooi, net wat anders dan simpel zwart. Flare is prima en ga deze zeker opnieuw bestellen bij mijn grotere maat!
5
Dit zijn zulke fijne plugs om te dragen! Super mooi, het eerste wat me opviel was hoe veel glans en glittering er in de steen zat, wat hem toch ook best chic maakt. Heel fijn in te doen, blijft ook goed zitten, zelfs met slapen. Als je 'm goed verzorgt en af en toe een beetje invet tegen barstjes denk ik dat hij lang mooi blijft :D
5
Mooie plug! Hij schittert heel subtiel en ik voel me erg fancy als ik ze draag. ;-). In elke maat waar ik wat langer op heb gezeten, zat deze wel in m'n collectie!

Pages